Close

Våra ljudböcker

Det här är Kadabras utgivningsplan för 2017 och 2018

Vägen till Aranea

En filosofisk roman om tiden, otiden, rymden och allt som ligger där bortom. Om att man alltid får en chans till i livet. Och kanske även i döden. 

Författare: Janne Persson

       

För evigt din

En genomsvensk skräckroman på temat artificiell intelligens, multipla personligheter och människans strävan efter odödlighet.

Författare: Janne Persson

       

Elin

Med ett ansikte missbildat bortom vildaste fantasier, har 23 åriga Elin levt hela sitt liv undanskymd från människors blickar och hån. 

För att skingra ensamheten söker hon kontakt med olika män på nätet. Korta och ofta brutala möten. Väl medveten om sin fulhet, förväntar hon sig inget annat än sex, utan närhet, utan känslor. 

Elin har accepterat sitt öde … tills hon en dag får ett oväntat erbjudande.

Författare: Mikael Mansén

       

Spindel Pindel

En modig barnbok på rim om vikten av att våga för att vinna. Och hur bra det är att ha en riktig vän.

Författare: Janne Persson

       

Livet 2.0

Småfilosofiskt snack om självutveckling och själutveckling. En snabbkurs för dig som är nyfiken på dig själv och meningen med livet, klivet, lidet, liret och liket!

Författare: Janne Persson

       


Litet ruckel Skräck & Skrutt

En spökig barnbok på rim om vikten av att kunna kompromissa.

När man får vara på den plats där man hör hemma, med de man gillar allra bäst och göra det man tycker är roligst – det är ändå det som är viktigast i livet! Men ibland händer det oväntade och man får kompromissa. Det vet Annabelle och fladdermössen.

Författare: Janne Persson